Despre un incident cu o doamna pe baza unei fotografii personale.

Despre un incident cu o doamna pe baza unei fotografii personale.

Add comments


Mihai Voiculescu a aparut,acum, la comentarii si ,din primul , cu injurii si vorbe urate la adresa mea si a prietenilor mei .Nu obisnuiesc sa raspund celor care ma injura ,asa ca nu i-am raspuns.A revenit cu alte si alte comentarii si mai urate,a mai adus si o trupa dupa dumnealui care sa confirme justificarile lui

Sa-mi spuneti si mie unde sunt injuriile :)

Postul cu pricina este aici: http://cuelisa.com/2010/06/30/cine-este-mihai-voiculescu/

Ce am comentat eu:

Vad ca se vorbeste despre mine cum va as fi furat eu poze cu flori. Adica eu care am facut poze la zeci de flori, eu care am in gradina mamei mele si a bunicii atatea flori pe care sa le fotografiez ma acuzi ca-ti fur pozele? C`mon!!! Spre exemplu iti pot arata albumul meu de pe flickr cu poze la flori.

http://www.flickr.com/photos/fire_eyes/sets/72157601505280091/

Iar poza asta:

este facuta de mine!

Ai un tupeu maxim sa ma acuzi de furt! Rusine sa-ti fie!

Alte poze facuta de mine:







Astept sa imi ceri scuze! Inca nu e tarziu!

Mai mult decat atat! Ai avut curiozitatea inainte sa arunci cu rahat in mine sa verifici informatiile EXIF ale fotografiei ? sau aruncam cu rahat numai ca sa ne laudam cu o poza care nu e a noastra? in cazul de fata o poza care nu iti apartine si sustii ca este a ta ?

Eu am un Canon D350 tu ai se pare un Samsung.

Dar mai bine sa lasam screenshootrile la informatiile EXIF sa vorbeasca.
C

Ce raspunde dansa.

Mihai Voiculescu a aparut,acum, la comentarii si ,din primul , cu injurii si vorbe urate la adresa mea si a prietenilor mei .Nu obisnuiesc sa raspund celor care ma injura ,asa ca nu i-am raspuns.A revenit cu alte si alte comentarii si mai urate,a mai adus si o trupa dupa dumnealui care sa confirme justificarile lui.Unul din ei a spus ca mana asta din poza care tine de firul de trandafir este mana de barbat,deci nu-i poza mea si nu a inteles ca poza cu pricina din postarea asta am sters-o,fiind inscriptionat numele dumnealui pe ea,am sters-o si din postarea in care am regasit-o modificata, La multi ani,Isabelle!Domnul acesta nu a inteles nici textul din postarea aceasta,eu nu vad ca l-as fi improscat cu noroi,nu l-am jignit,doar am intrebat cum este posibil asa ceva,sa-ti modifice cineva o poza de pe blogul tau?Concluzionez:

1.poza despre care am scris nu mai este la mine pe blog,aceea cu MIHAI VOICULESCU inscriptionat ,am sters-o .

2 poza despre care vorbesc nu mai poate fi vazuta la mine pe blog.

3.domnul M.V. mi-a trimis multe linkuri cu pozele dumnealui insa poza cu numele ,nu.

4.am spus ca am gasit-o pe google images insa apoi am vazut-o pe blogul meu,acolo unde eu am postat-o ,la data postarii acelei felicitari pentru Isabelle si nu avea scris numele nimanui pe ea.

5.repet intrebarea?Cum poate sa fie modificata o poza de pe blogul meu dupa 3 luni de la postare de catre altcineva decat admin?

6.il rog pe acest domn sa inceteze sa ma bombardeze cu comentarii si il mai rog sa citeasca de atatea ori pana intelege despre ce este vorba.

7 mana din poza asta este a mea,trandafirul deasemenea.si toate detaliile din fotografie le recunosc din curtea mea.Insa,poza cu pricina postarii nu-i asta,eu nu o mai am fiindca cineva m-a invatat sa o sterg de pe blogul meu pentru ca asa este bine.

8.a trecut atata vreme din 30 iunie….acum am alte prioritati,nu am avut timp sa raspund promt,in consecinta domnul da cu pietre in mine in continuare.

sper ca se opreste.eu nu polemizez.consider ca am explicat clar.

daca nu dumnealui si-a scris numele pe o poza de pe blogul meu atunci consider ca este o minune si incheiem discutia.

Deci dansa continua pe-a ei! si sa n-o deranjez c-a furat poza mea, ca a trecut mult din de asta vara. Cu alte cunvinte furtul s-a prescris :)


Taguri:


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Despre un incident cu o doamna pe baza unei fotografii personale.”

  1. Mihai Baboi Says:

    Frate, ce specimene intra pe netul asta. Eu nu intru in discutia cine a furat poza cui. Problema mea e alta. Femeia asta nu are corenta in exprimare. La inceput credeam ca am inteles ce vrea sa zica, dar cand a venit cu “detalii”, m-a pierdut. Astia n-ar trebui sa aiba blog…

  2. ByREV Says:

    Bre, tu nu ai inteles bine, ea nu a furat poza “a gasit-o pe net” , ce este greu de inteles 😀 … tu nu vezi ca pur si simplu nu ai cu cine sa discuti, numai din comportamentul ei de a cenzura orice forma de discutie sau dreptul la replica reiese clar ca educatia ei este mai precara decat a Elenei Ceuasescu, fiind academician “de elita”.

    Este de genul “pixelul albastru” … orice este posibil daca apare flacara violet, fie si pierderea dreptului asupra pozelor facute de tine 😀

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in