Fabrica de Muzica si finala “Manifest Yourself”

Fabrica de Muzica si finala “Manifest Yourself”

Add comments


Revista „Sunete” şi compania de event architecture Event Plus organizează în perioada 29 – 30 mai, la Clubul Ţăranului Român, „Fabrica de Muzică” – un eveniment ce vizează antrenarea în noi proiecte muzicale atât a tinerilor artişti, cât şi a oamenilor de muzică din mass-media românească. Evenimentul este continuarea proiectului „Manifest Yourself”, reprezentând un nou nivel la care a ajuns această manifestare culturală. În urma participării la turneul Manifest Yourself, 10 trupe româneşti vor fi promovate în Revista „Sunete”.

Fabrica de Muzică” îşi propune să fie o întâlnire cu ecou între artişti debutanţi, care aspiră să-şi croiască un drum în industria muzicală autohtonă şi oameni de muzică: artişti consacraţi, compozitori, case de discuri, oameni de radio şi televiziune, promoteri locali, producători sau jurnalişti.

La „Fabrica de Muzică” vor fi amenajate standuri speciale cu produse muzicale (de la discuri la instrumente şi accesorii). Vizitatorii vor avea parte de muzică de calitate, fiecare seara fiind rezervată concertelor – câte cinci trupe în fiecare seară – respectiv finalistele concursului „Manifest Yourself”. Participanţii vor fi invitaţi să voteze trupele câştigătoare ale concursului, iar trupele clasate în finală, pe primele două locuri, vor fi premiate de către organizatori şi de către sponsorii concursului. Trupa care va ocupa locul secund se va bucura de o dotare completă oferită de Guitar Shop, iar ocupanta locului întâi va semna un contract pentru editarea, lansarea şi promovarea unui prim material discografic.

Programul este mai jos:

Joi, 29 mai
Ora 14.00: Întâmpinarea invitaţilor şi publicului, acomodare
Ora 15.00: Workshop cu tema: „Cultura muzicală şi banii”
Ora 17.00: Pauză
Ora 18.00: Workshop cu tema: „Reflectarea industriei muzicale româneşti în media”
Ora 20.00: Concert cu primele 5 trupe finaliste din MYM : VooDoo, Audiogram, Za` Duff, Phaser, The Mushroom Story
Ora 01.00: Rock DJ – set

Vineri, 30 mai
Ora 14.00: Primirea invitaţilor şi publicului, acomodare
Ora 15.00: Workshop cu tema:„ Cultura de concert din Romania ”
Ora 17.00: Pauză
Ora 18.00: Workshop cu tema: „Muzică de calitate în România?” Reţeta succesului unui artist”
Ora 20.00: Concert cu următoarele 5 trupe finaliste MYM: Sonatic, Fusion Core, Nuage, Abis, Minus
Ora 02.00: Nominalizarea celor 10 finalişti, decernarea premiilor pentru câştigători
Ora 02.15: Rock DJ – set

Pe www.manifestyourself.ro/fabricademuzica funcţionează un blog unde sunt aşteptate întrebări şi sugestii referitoare la temele dezbătute la workshop-uri. Cele mai interesante întrebări şi teme de discuţie vor fi premiate cu câte o invitaţie la eveniment.

Pentru a participa la eveniment, membrii trupelor (de orice gen) din România, trebuie sã completeze un formular pe site-ul www.manifestyourself.ro/fabricademuzica şi vor primi automat o invitaţie gratuitã la “Fabrica de Muzică”.


Taguri:


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in