Grupul Realitatea a iesit din Clubul Roman de Presa

Grupul Realitatea a iesit din Clubul Roman de Presa

Add comments


Da, e adevarat, Grupul Realitatea a iesit Clubul Roman de Presa !

Ca urmare a scandalului ce s-a iscat in urma accidentului ministrului Orban (dupa ce Robert Turcescu a prezentat convorbirea telefonica cu Ludovic Orban), grupul Realitatea a hotarat sa se retraga din Clubul Roman de Presa. Detalii la ei pe site.

[nota] Sa nu uitam si episodul cand turcescu a fost atacat verbal.

Realitatea Media SA a anunţat astăzi că se retrage din Clubul Român de Presă (CRP) “din cauza lipsei de consistenţă a acţiunilor CRP” din ultimii ani şi din cauza atitudinii lui Cristian Tudor Popescu, preşedintele CRP, faţa de convorbirea lui Ludovic Orban cu Robert Turcescu.

“Realitatea Media SA renunţă, începând cu 21 decembrie 2007, la calitatea de membru al Clubului Român de Presă. Decizia este motivată în primul rând de lipsa de consistenţă a acţiunilor CRP în ultimii doi ani, de când Realitatea Media este membru al Clubului. Mai mult, Realitatea Media consideră că atitudinea preşedintelui Clubului Român de Presă, Cristian Tudor Popescu, faţă de un coleg de breaslă, Robert Turcescu, manifestată în Ediţia Specială difuzată de Realitatea TV în ziua de 20 decembrie, este în flagrantă contradicţie cu funcţia sa de lider al jurnaliştilor din România”, se arată în comunicatul remis astăzi de Realitatea Media SA.

comunicatul pe larg aici


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Grupul Realitatea a iesit din Clubul Roman de Presa”

  1. deea Says:

    n-am prins povestea :) despre ce era vorba?

  2. Mihaita Says:

    turcescu a difuzat convorbirea telefonica cu orban iar ctp-ul a sarit de fund in sus :) asta dupa ce inainte cu o zi daduse pe post o alta convorbire telefonica in care era amenintat de un asa zis apropiat de-al lui orban.

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in