NASA a gasit casetele disparute cu aselenizarea

NASA a gasit casetele disparute cu aselenizarea

Add comments


NASA a gasit casetele disparute cu aselenizarea din 1969.  Se joaca NASA de-a soarecele si pisica cu noi ?

ECSTATIC space officials at Nasa could be about to unveil one of their most stunning discoveries for 40 years — new and amazingly clear footage of the first moon landing.
The release of the new images next month could be one of the most talked about events of the summer.

The television images the world has been used to seeing of the historic moment when Neil Armstrong descended down a ladder onto the moon’s surface in 1969 is grainy, blurry and dark.

The following scenes, in which the astronauts move around the lunar lander, are so murky it is difficult to make out exactly what is going on, causing conspiracy theorists to claim the entire Apollo 11 mission was an elaborate fraud.

Toata stirea aici


Taguri: , , ,


Topicuri Asemanatoare

5 Responses to “NASA a gasit casetele disparute cu aselenizarea”

  1. Simple Says:

    Hmmm..oare la data aceea cum de au reusit sa faca si poze/filme clare care..culmea, s-au pastrat pana acum intacte. Cred ca “descoperirea” aceasta va intari si mai tare ideea de conspiratie. Eu as putea spune ca acum, cu tehnologia de astazi, aceste “noi dovezi” pot sa fie dovada clara de fals.

  2. Mihai Says:

    Hai sa spunem ca prima data a fost fake, dar a doua oara cand au fost pe luna? tot fake? :)

  3. Simple Says:

    Bun…si de ce nu ai mai fost dupa? Bine, asta e un motiv pueril. Nu zic ca nu aveau cum sa ajunga intre timp, atata doar ca sputnik si Laika i-a cam speriat putin si trebuiau sa fie primii cumva. Personal consider ca folosind un modul care mergea cu lampi (metaforic vorbind), e destul de greu sa aselenizezi. Si acum e o sarcina destul de dificila, dapoi atunci….

  4. Mihai Says:

    Si eu as raspunde: Ce sa mai faca a 3-a oara pe luna ? :) Momentan nu avem tehnologia necesara ca sa putem face transporturi majore pe Luna.

  5. Simple Says:

    Si raspund si eu: pe Marte ce tot fac? Ca plimba robotelul acela de cativa ani, cate un metru pe saptamana. Stiu ca marte e mai fascinanta, insa si pe luna se pot face aceleasi descoperiri…daca nu si mai multe.

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in