Neogen [nu] renunta [inca] la trafic.ro

Neogen [nu] renunta [inca] la trafic.ro

Add comments


Portalul romanesc neogen a renuntat din nou la trafic.ro dupa o scurta prezenta in acest serviciu de monitorizare a traficului din siteuri preferand a inceput sa foloseasca serviciul de monitorizare oferit de BRAT alaturi de alte siteuri mult cunoscute cum ar fi sofpedia.com, gsp.ro etc. Valul de plecari din trafic.ro a inceput iar pana la sfarsitul anului cu siguranta ca vom asista si la alte iesiri de siteuri importante, [printre care cred ca se va numara si neogen].

via vivi

[update] Se pare ca totusi s-au razgandit, si si-au pastrat prezenta in trafic.ro, nu cred ca insa pentru foarte mult timp.

[update 2] Ziarul financiar ne spune : Portalul neogen.ro, in prezent cel mai vizitat site din Romania, a disparut pentru aproximativ 12 ore din clasamentul trafic.ro – perioada in care numarul de vizitatori nu a mai fost contorizat, fapt ce parea a indica o decizie a companiei de a se retrage din top, dupa modelul recent al altor companii online locale, precum softpedia.com sau soft32.com. Mai multe detalii Neogen a disparut pentru cateva ore din trafic.ro


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in