Rezultate Alegeri Locale 2008 in Bistrita

Rezultate Alegeri Locale 2008 in Bistrita

Add comments


Biroul Electoral Municipal (BEM) a confirmat ca pentru Primaria Bistria, cei care vor merge in turul al doilea sunt actualul primar, Vasile Moldovan (PD-L), si senatorul Ovidiu Creu (PSD), intre care exista o diferenta de peste 2.000 de voturi, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit BEM, Moldovan a obinut 8.781 de voturi, iar Cretu, 6.588 de voturi. Urmatorii clasati au fost deputatul Ioan Turc (PNL), cu 5.280 voturi, Mihail Belei (PRM), cu 979 voturi, Alexandru Toniuc (PER), cu 710 voturi, independentul Gelu Dragan, cu 676 voturi, Ionel Tompa (PC), cu 626 voturi, Anton Dragota (PNG), cu 379 voturi, Zachei Ceoarec (PNDC), cu 178 voturi, si Ioan Conon (PNCD), cu 128 voturi.

Viitorul Consiliu Local al municipiului Bistria va fi format din 8 consilieri PD-L (fata de actualul numar de sapte), 7 consilieri PSD (fata de cei cinci pe care ii are in prezent), 5 consilieri PNL (in prezent au sase) si 1 consilier UDMR (fata de doua mandate, cat are uniunea in prezent).

Din cei peste 74.000 de bistrieni cu drept de vot, mai putin de 25.000 s-au prezentat, duminica, la urne. in urma numararii voturilor, BEM a anulat 477 de buletine.

ROMPRES


Taguri: , , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Rezultate Alegeri Locale 2008 in Bistrita”

  1. Gica Contra Says:

    Fratilor bistriteni, va rog iesiti la vot si votati cu Ovidiu Cretu, chiar daca este de la PSD…decat cu Tanu’ in fruntea urbei …mai bine cu un psd-ist, care intre noi fie vorba e om serios care daca se pune sa faca o treaba nu se lasa pana nu o termina.
    Hai sa terminam cu asfaltarile facute pe ultima suta de metrii si sa alegem SCHIMBAREA…nu v-ati saturat sa vedeti acelasi BADE’ care-si “face treaba” pe banii vostrii?Ganditi-va bine si vedem pe 15 Iunie ce se va intampla…

  2. ION ROATA Says:

    NU SINT MEMBRU DE PARTID DAR NU POT SA NU FIU DE ACORD CU GICA CONTRA FIE SI DIN URMATOARELE MOTIVE:1- PENTRU TINERII DE LA SUBCETATE ANL SAMBATA,DUMINICA SI ZILNIC DUPA ORA 18,30 NU EXISTA TRANSPORT IN COMUN;
    2-PENTRU TINERII CU COPII PRESCOLARI AVEM OGRADINITA CU PROGRAM PANA LA ORA 12 UTILA PRECUM CHELULUI PIEPTENELE
    3-NEASFALTAREA STRAZII CE FACE LEGATURA INTRE BLOCUL 4 SI BLOCUL 9
    4-LIPSA CRONICA IN ORAS ALOCURILOR DE PARCARE PRECUM SI CELE NOI CONSTRUITE,CA SI AUTORIZATIILE DE CONSTRUCTII ACORDATE INTOTDEAUNA IN DAUNA SPATIULUI VERDE

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in