Rezultate alegeri: BEC a respins o solicitare de anulare a alegerilor în Moara Vlăsiei

Rezultate alegeri: BEC a respins o solicitare de anulare a alegerilor în Moara Vlăsiei

Add comments


Biroul Electoral Central (BEC) a respins o cerere de anulare a alegerilor, pentru fraudă electorală, într-o secţie de votare din comuna Moara Vlăsiei, Ilfov, din cauza lipsei de calitate a persoanei care a formulat această contestaţie, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

În solicitarea de anulare a scrutinului în secţia de votare 69 din Moara Vlăsiei se invocau, potrivit lui Muhuleţ, nereguli în procesul de votare.

Purtătorul de cuvânt al BEC a reamintit că Legea 35/2008 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului prevede că eventualele cereri de anulare a alegerilor pentru fraudă electorală trebuie să fie adresate BEC în termen de cel mult 24 de ore de la încheierea votării, doar de către partidele şi alianţele care au participat în alegeri cu candidaţi, precum şi de către candidaţii independenţi.

Tot în şedinţa de luni BEC a trimis Biroului de Circumscripţie Constanţa privind faptul că neregulile semnalate de Alianţa PSD+PC Constanţa în secţia 268 sunt de competenţa poliţiei.

Agerpres


Taguri:


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in