Rezultate alegeri in Gorj: Social-democraţii, siguri de patru mandate în Parlament

Rezultate alegeri in Gorj: Social-democraţii, siguri de patru mandate în Parlament

Add comments


Rezultatele finale ale numărătorii voturilor alegerilor generale, centralizate, luni la prânz, la nivelul Biroului Electoral Judeţean Gorj, indică faptul că filiala locală a Partidului Social Democrat este câştigătoarea sigură a patru mandate în Parlamentul României.

Beneficiarii sunt Toni Greblă, cu 49,63% din totalul voturilor valabil exprimate în colegiul 2, şi Victor Ponta – 51,59% în colegiul 6, pentru Senat, Vasile Popeangă – 51,43% în colegiul 5 şi Mugurel Surupăceanu – 50,65% în colegiul 2, pentru Camera Deputaţilor.

Ar mai putea câştiga un mandat de deputat, prin redistribuire, liderul liberalilor gorjeni, Dan Ilie Morega – colegiul 1, Cosmin Popescu – colegiul 2 şi Severus Constantin Militaru – colegiul 4, ambii candidaţi pe listele PD-L, şi de senator – Ion Ruşeţ (PD-L) în colegiul 1.

La nivel de judeţ, pe locul I se situează Alianţa PSD+PC, care a obţinut 44,42% din totalul voturilor valabil exprimate la Camera Deputaţilor şi 45,81% la Senat. Este urmată de PD-L, cu 31,32% pentru Camera Deputaţilor şi 33,18% pentru Senat, şi de PNL, cu 14,95% pentru Camera Deputaţilor şi 13,14% pentru Senat.

Agerpres


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

One Response to “Rezultate alegeri in Gorj: Social-democraţii, siguri de patru mandate în Parlament”

  1. ByREV Says:

    Mugurel Surupaceanu … asta nu era ala de facea manevre cu banii studentilor acum 10 ani 😀 … nu cred ca ma insel, a fost presedintele asociatiei studentilor la Brancusi pe vremuri si se auzea ca face magarii cu fondurile :)

    Au ales pana’u cules … vai de tara asta !

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in