Alegeri locale 2008 Botoşani – Liberalul Câmpanu, pe primul loc la CJ

Alegeri locale 2008 Botoşani – Liberalul Câmpanu, pe primul loc la CJ

Add comments


Candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL) la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Liviu Câmpanu, este situat pe prima poziţie în clasamentul voturilor obţinute la alegerile de duminică, potrivit centralizării a 47,8% din voturi, transmite corespondentul ROMPRES.

Biroul Electoral Judeţean a informat, luni seară că, după numărarea voturilor în 192 din cele 402 secţii de votare, Câmpanu a fost ales de 28,2% din alegători, în timp ce senatorul Mihai Ţâbuleac, care reprezintă Partidul Democrat- Liberal (PD-L), a primit 27,1% dintre opţiuni.

Pe poziţia a treia se află candidatul Partidului Social Democrat, Constantin Conţac, care are 25,6% din voturi. Candidatul Partidului România Mare, Dumitru Codreanu, a fost votat de 5,1% dintre cetăţeni, iar cel al Partidului Conservator, Marcela Lozneanu, de 4,4%.

În acelaşi timp, potrivit numărătorii paralele efectuate de PD-L în 90% din secţiile de votare, Mihai Ţâbuleac ar urma să câştige alegerile cu 30,74%, urmat de Constantin Conţac, cu 27,26%, şi Liviu Câmpanu, cu 23,96%.

ROMPRES


Taguri: , , , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in