Inca un diplomat american produce un accident!

Inca un diplomat american produce un accident!

Add comments


Nu i se poate face nimic. imunitatea diplomatica il apara. De data asta, din fericire, o femeie a fost doar ranita… acolo 2-3 fracturi, ieftin domne! :( a se citi ironia mea la adresa acestui sofer inconstient care sfida legea si circula pe contra sens.

Ma intreb ce s-o intampla daca intr-o situatie similara o da peste un roman cu HUMMER si moare americanu’. A nu se intelege ca doresc doresc asta. NU! DAR daca se va intampla? Unde se va ajunge?

Sa nu uitam ca in 2004 regretatul Teo Peter a fost OMORAT tot de un puscas marin american care fost achitat scapat, cu alte cuvinte a fost scos cu basma curata! RUSINE statului Roman, rusine tribunalului care l-a achitat pe puscas!


Taguri: , , , , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

One Response to “Inca un diplomat american produce un accident!”

  1. Ipocrizia!!! Says:

    Si sa nu uitam de Laura Stoica insarcinata si iubitul ei, de regizorul Cristian Nemescu si inca doi colegi, de o familie intreaga si o fetita ramasa orfana din cauza ‘d-nei’ Paunescu cea grasa!!! Toti au murit in accidente provocate de romani, ba chiar tigani, in cazul Laurei Stoica. HAIDETI, TOTUSI, SA NU UITAM DE EI!!! Nu va mai ca….cati pe voi atata ca ne omoara americanii. Eu am pasaport diplomatic si, va asigur, te face sa te simti mult mai bine. Asta e! Sincere urari de sanatate victimei si tuturor celor care sunt in aceeasi situatie, sau, ma rog, putin diferita-accidentati de romani.

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in