Metroul loveste inca odata

Metroul loveste inca odata

Add comments


Cobor in aceasta seara, pe la 18.05, la metrou si ce sa vezi? Haos tata! Lume FOARTA multa, aglomeratie, scari blocate… O zi similara celor din decembrie 2007.

Nesimtirea celor de la Metrorex este IMENSA, NISTE NESIMTITI, NESIMTITI SI IAR NESIMTITI. Trenurile NU circulau pe relatia Victoriei – Gara de Nord! Insa NIMENI, dar NIMENI nu anunta lumea ca trenurile nu circula pe acea relatie (victoriei – gara de nord) cand isi validau cartelele.

Acest lucru il consider in primul rand INSELACIUNE din partea Metrorex pentru acei oameni care nu au abonament si le-au luat bani din buzunar pentru o calatorie pe care ei nu au efectuat-o.

Oamenii isi cerea banii inapoi insa nimeni nu-i baga in seama! Paznicii? nu mai existau… erau retrasi intr-un colt si priveau pasivi la scandal sau la oamenii blocati pe scari unde nimeni nu mai inainta sau cobora.

Politia? era acolo un nene politai dar care avea grija sa apostrofeze o femeie sa nu mai comenteze prea mult si sa inainteze! Dar a spus-o asa… intr-un bun zis deosebit, intelegeti voi.

Mai e ceva, celebrul mesaj, “va rugam sa va indepartati de marginea peronului”…! Ha! UNDE? ca NU aveau UNDE sa se indeparteze peronul era plin ochi de persoane!

Restul se stie, am mai zis-o si altii.

Rusine!


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

One Response to “Metroul loveste inca odata”

  1. artistu Says:

    Astia sunt deja clasici la capitolul NESIMTIRE. Insa nici nu vor face nimic, pentru ca stiu CLAR, ca (momentan !) metroul este cel mai ieftin si mai rapid mijloc de transport din Bucuresti! 😉

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in