RDS mobile 3G s-a lansat cu brandul digimobil

RDS mobile 3G s-a lansat cu brandul digimobil

Add comments


Asa cum spuneam si ieri, iata ca s-a adeverit, RDS se va lansa azi la Oradea odata cu sarbatorirea zilelor orasului.

Pentru moment s-au lansat numai serviciile de voce. Apelurile video, SMS, MMS si date  se vor lansa in viitor.

Catre reţeaua RCS&RDS- fixă şi mobilă: 0.01
Catre reteaua Romtelecom – (intrajudetean şi interjudetean): 0.02
Catre reţele fixe din alte state ale Uniunii Europene: 0,08
Catre alte reţele de telefonie fixa: 0.02
Catre retele de telefonie mobila*: 0.08
Catre retele mobile din alte state ale Uniunii Europene: 0,18

*Tarifele sunt valabile pentru reţelele de telefonie fixă şi mobilă cu care RCS & RDS are încheiate acorduri de interconectare (tariful de 0.08 eurocenţi/minut este valabil pentru reţelele Vodafone, Orange şi Zapp; pentru reţeaua Cosmote tariful este de 0.10 eurocenti/minut).

Odată cu încheierea contractului, abonaţii la serviciul de telefonie mobilă DigiMobil primesc în custodie, în mod gratuit, unul sau două telefoane mobile (max. 2 aparate per familie) şi una/două cartele SIM, pe toată durata contractului. Oferta promoţională este valabilă până la 31.12.2007 în limita stocului disponibil şi se adresează doar persoanelor care au încheiate contracte pentru furnizarea oricăruia dintre următoarele servicii: acces la Internet, telefonie fixă sau televiziune prin cablu. De această ofertă nu pot beneficia utilizatorii ai căror contracte sunt suspendate sau reziliate pentru neplată sau persoanele care locuiesc în zone unde serviciul de telefonie mobilă nu este încă disponibil. ( Serviciul de telefonie mobilă este complementar serviciului de telefonie fixă oferit de companie )

Pentru început DigiMobil oferă servicii de voce, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibile şi serviciile de Internet, date şi videotelefonie, specifice tehnologiei 3G. Pentru asigurarea unui standard tehnologic ridicat, RCS & RDS a început în urmă cu câteva luni realizarea la nivel naţional a unei reţele de tipul UMTS, având ca furnizor de soluţie integrată compania Nokia, lider în topul operatorilor de telecomunicaţii la nivel mondial.

P.S. Vodafone, orange, cosmote au oferta la soseta. in weekend sau saptamana viitoare vor veni cu o contra oferta smile.gif o sa vedeti tongue.gif

P.S.2 Pentru cei care nu inteleg ce este Digimobil: este o retea de telefonie mobila de tip 3G ca si Vodafone sau Orange.


Taguri: , , , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

5 Responses to “RDS mobile 3G s-a lansat cu brandul digimobil”

 1. Internet de la Orange Says:

  […] s-a lansat dar mai putin datele care vor fi in viitorul apropiat RDS mobile 3G s-a lansat cu brandul digimobil | blog itbox cat de mult te grabesti? 3G+-ul de la orange merge pe la 1,8mbps (am la firma) din 3,8mbps […]

 2. Axel Says:

  pai si ce daca s-a lansat? rds ul mai da kix cateodata cu netul lor,iar perceprtia generala e ca se ocupa de cablu si internet prin cablu, nu de mobile si alte de astea..cati crezi ca vor trece la ei?…2%?

 3. mihaita Says:

  2%? glumesti cred :) vor fi mult mai multi. toti clientii catv si rds.tel cu platile la zi vor primi sim si telefon mobil gratuit. si inca ceva! nici nu va mai fi nevoie sa se deplaseze ei pana la casieria rds! vine rds la usa cu simul si telefonul.

 4. Raul Says:

  Orice lansare trebuie facuta profesional chiar daca serviciul este gratuit. Ceea ce imi lipseste cand e vorba de DigiMobil. Mi se pare mai mult o campanie de a “oferi” o conexiune redundanta, astfel incat daca ramai fara “cablu” pentru 2 saptamani pentru ca RDS are probleme cu reteaua fizica… sa nu “te superi” pe ei… pentru ca ai mobilul Digimobil. Mai ales ca ai putea face publicitate negativa, ai fugii la oficiul protectiei consumatorului sau cere daune…
  Toate scenariile fiind tot mai probabile in viitor.

 5. Billy Says:

  Ideea pare buna, dar sa fim seriosi, …RDS va avea o cota pe piata, dar va fi, un fel de LINUX al telefoniei,
  Eu am refuzat acel mobil aiurea, oricum, si Cosmo, orange vodaf , ofera tel mobile, de c nu luati de acoo,
  asta este mentalitatea romaneasca, luam pe gratis tot, inclusiv prostiile.

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in