Orange lanseaza serviciile de telefonie fixa

Orange lanseaza serviciile de telefonie fixa

Add comments


Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Clientii Orange trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul dedicat 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare costa 5 euro.

Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse.

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.


Taguri: ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in