Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA

Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA

Add comments


Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), care ofera clientilor din 42 de mari orase din tara viteze marite de incarcare (uplink) a datelor, de pana la 1,46 Mbps. Viteza marita de uplink prin HSUPA va fi apreciata in mod special de clientii care obisnuiesc sa trimita prin e-mail atasamente de mari dimensiuni, sa incarce fisiere si continut pe diferite site-uri, sa se joace jocuri in retea sau sa realizeze videoconferinte.
Accesul la viteza HSUPA este inclus in planul tarifar Internet Unlimited Office Plus 3G+, astfel incat clientii care utilizeaza acest plan tarifar beneficiaza automat de viteza HSUPA. In cazul in care utilizeaza alte planuri tarifare 3G+, clientii Orange pot activa optiunea Fast Upload (HSUPA) la tariful de 5 EUR/luna/SIM.

Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara.

In premiera in Romania, Orange lanseaza servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, in prezent cea mai rapida conexiune mobila la internet de pe piata locala.

Serviciile 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa – Aeroport. Harta acoperirii 3G+ poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/covintl-body-ro.html . De noile viteze de conectare la internet beneficiaza clientii care utilizeaza un abonament Internet Unlimited Office Plus, in valoare de 30 EUR/luna.

Promotional, pana la 31 decembrie, clientii Orange care achizitioneaza un abonament de date mobile beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna la pachetele Pocket Email 5MB, Pocket E-mail & Internet 30MB, precum si la toate pachetele cu trafic nelimitat la internet si intranet. Oferta completa poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/abonamente-date/.

Mai multe detalii pe www.orange.ro


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA”

  1. BlindGirl Says:

    Utila stirea! E posibil sa visez sa o sa am 3G si la tzara la bunici intr-o zi sau va ramane tehnologia de genul asta exclusiv in orase?

  2. mihaita Says:

    Buna. Acum depinde si unde ai tara ta. In cazul in care este langa un oras mare (Bucuresti, Timisoara, Constanta etc) ai toate sansele ca undeva in viitor sa ai parte nu neaparat de HDSPU (7,2mbps) ci macar de HDSPA (1,8mpbs / 3,6 mbps)… sau in “cel mai rau caz” de 3G (348 kbps)

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in