iPhone 3G gata de lansare

iPhone 3G gata de lansare

Add comments


“Orange este singurul operator care aduce oficial pe piata româneasca versiunea 3G a terminalului revolutionar iPhone. iPhone 3G ajunge in România in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de € 39, respectiv € 59 pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale. Telefonul costa intre €179 si € 489, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului.
Clientii existenti se pot bucura de intreaga experienta iPhone 3G pentru ca au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de € 12 pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pâna la € 289. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste € 32, pretul telefonului ajunge la € 209.

Fanii telefonului vor avea posibilitatea sa achizitioneze accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar si o gama extinsa de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, si in curând folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon si multe altele.


Taguri:


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in