Orange mareste viteza de navigare pe internet

Orange mareste viteza de navigare pe internet

Add comments


Orange România îmbunătăţeşte experienţa de navigare pe internet a clienţilor săi, prin mărirea vitezei de transfer al datelor până la 14,4 Mbps. Începând din data de 3 mai, noua viteză va fi disponibilă în 11 oraşe: Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara.

Pentru clienţii care accesează frecvent internetul pe laptop, Orange a pregătit o ofertă irezistibilă: trafic nelimitat şi gratuit, pe timpul nopţii, între orele 0:00 şi 7:00, pentru clienţii care deţin unul dintre abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 şi Internet Unlimited 58 şi creşterea automată a vitezei pentru cele trei planuri tarifare.

De asemenea, în cele 11 oraşe în care va fi disponibilă noua viteză de navigare pe internet, clienţii Orange vor beneficia de o ofertă specială la cumpărarea unui abonament Internet Unlimited 14, pe o perioadă de 24 de luni: reducerea cu 50% a tarifului la abonament în primele 3 luni şi modemul USB Option Icon 515M compatibil cu viteza de 14,4 Mbps, la 1 euro.

La Orange şi utilizatorii de smartphone-uri se bucură de internetul mobil de mare viteză pe terminalele compatibile cu tehnologia HSDPA. Cu opţiunea My Smartphone, aceştia pot profita la maximum de avantajele unui smartphone, întrucât primesc 500 MB pentru navigare pe internet, cu 9 euro/lună (TVA inclus). În acelaşi timp, clienţii care aleg opţiunea My Smartphone au acces gratuit la serviciul dedicat de asistenţă Smartphone Expert.

Împreună cu ofertele avantajoase la abonamentele pentru acces la internet broadband pe laptop şi pe mobil, Orange oferă clienţilor săi o gamă diversificată de terminale pentru conectare. De la smartphone-uri precum iPhone, BlackBerry, Nokia sau HTC, până la laptopuri, modemuri USB şi carduri de date, clienţii găsesc în portofoliul Orange o varietate de produse din care pot alege cea mai bună soluţie de acces la internet. În plus, cu ajutorul dispozitivului Option Globesurfer X1 Wi-Fi cradle şi a modemului Huawei E5832, disponibile doar la Orange, clienţii îşi pot crea propriul hot-spot acasă, la birou ori atunci când călătoresc. Astfel, clienţii Orange beneficiază de o experienţă optimă de navigare pe internet atât afară cât şi în interiorul clădirilor.

„Obiectivul nostru este să le oferim clienţilor cea mai bună experienţă de navigare pe internet, iar ofertele şi serviciile pe care le creăm, alături de produsele pe care le aducem pe piaţă, susţin îndeplinirea acestei promisiuni”, a declarat Thierry Millet, CEO Orange România.

Datorită standardului HSDPA 14,4 Mbps, un fişier cu dimensiunea de 5 MB va putea fi descărcat în 3 secunde în condiţii optime de conectivitate, spre deosebire de 7,5 secunde prin tehnologia HSDPA 7,2 Mbps, în timp ce un e-mail cu un ataşament de 1 MB va fi recepţionat în mai puţin de o secundă.

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţi, Orange le oferă acestora posibilitatea de a testa serviciile de internet mobil înainte de a le achiziţiona. Şi de această dată, clienţii pot testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteză de navigare pe computerul personal. Pentru aceasta, clienţii pot solicita în magazinele Orange un pachet de test.


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in