Rezultate alegeri, Stolojan: Suntem îndreptăţiţi să ne prezentăm cu fruntea sus la Cotroceni

Rezultate alegeri, Stolojan: Suntem îndreptăţiţi să ne prezentăm cu fruntea sus la Cotroceni

Add comments


Prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan s-a declarat convins, luni, că preşedintele Traian Băsescu va desemna un premier din rândul acestei formaţiuni politice.

‘Suntem îndreptăţiţi să ne prezentăm cu fruntea sus la consultările cu preşedintele ţării. Sunt convins că preşedintele va desemna un premier de la noi’, a afirmat Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat că diferenţele dintre rezultatele estimate în cadrul exit-poll-urilor şi datele oficiale date de BEC ţin de faptul că şi pentru institutele de sondare a opiniei publice votul uninominal a fost ‘o experienţă inedită’.

‘Şi pentru institutele de sondare a opiniei publice a fost o experienţă inedită şi eu cred că nu au reuşit o reprezentare cu acurateţe a eşantionului pe care l-au folosit (…) Nu e exclus ca unii care au declarat că au votat PNL de fapt să fi votat PD-L-ul’, a explicat, liderul democrat-liberal scăderea în procente a PNL.

Prim-vicepreşedintele PD-L a subliniat că ‘important este semnalul care s-a dat la acest vot şi anume faptul că majoritatea românilor au votat cu dreapta.

Agerpres


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in