Adriean Videanu: Cred într-un guvern de dreapta

Adriean Videanu: Cred într-un guvern de dreapta

Add comments


Partidul Democrat-Liberal nu va iniţia, deocamdată, negocieri pentru formarea unei majorităţi guvernamentale, fiind preocupat, în momentul de faţă, de ‘numărătoarea atentă’, în paralel, a voturilor, a declarat duminică prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu.

‘Cred într-un guvern de dreapta care să rezolve problemele românilor, în contextul crizei actuale’, a spus fostul primar al Capitalei.

Liderul democrat-liberal a precizat că, deocamdată, nu au fost iniţiate negocieri cu Partidul Naţional liberal şi nici nu s-a stabilit vreo echipă care să poarte discuţii cu această formaţiune politică.

‘Nu avem ce să negociem deocamdată, până când nu se validează mandatele. (…) În momentul de faţă avem preocuparea să numărăm cu atenţie voturile de la secţiile de votare’, a precizat prim-vicepreşedintele PD-L.

În ceea ce priveşte eventuale negocieri cu social-democraţii, Adriean Videanu a susţinut că ‘sunt posibile’ de vreme ce, la constituirea PD-L, prin fuziunea PD şi PLD a fost scoasă din vechiul statut al democraţilor prevederea potrivit căreia era interzisă orice colaborare cu PSD.

El a afirmat că deţine informaţii potrivit cărora PD-L ar avea 2,8% în plus faţă de rezultatul estimat de institutele de sondare a opiniei publice. Videanu a adăugat că mizează pe faptul că, la fel ca şi alegerile locale, electoratul PD-L a ieşit la vot în ultimele două ore înainte de închiderea urnelor, ‘s-a întors să voteze’, fapt care va modifica rezultatele exit-poll-urilor.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu ‘a felicitat’ conducerea PD-L pentru scorul obţinut, liderul democrat-liberal a replicat: ‘Meritam felicitări? Unul este rezultatul unei formaţiuni politice şi altul cel al dreptei’. El a mărturisit că este nemulţumit de rezultat, subliniind că PD-L ‘şi-a dorit să fie prima forţă politică a ţării’.

Agerpres


Taguri: , , ,


Topicuri Asemanatoare

One Response to “Adriean Videanu: Cred într-un guvern de dreapta”

  1. lookstyle.ro Says:

    De Craciun, Revelion,Aniversari tortul facut de tine sau cumparat din cofetarie, trebuie sa ai un tort pe masa.
    Ca sa te orientezi, trebuie sa stii ca dintr-un tort simplu de 3kg se pot servi 10-15 oameni. Daca fiecare felie are intre 150 – 250 g

    Daca nu vrei sa-ti bati capul sa-ti faci propriul tort sau nu ai timp sa intri intro cofetarie, cofetaria http://www.lookstyle.ro este mai mult decat fericita sa te ajute, si inca un lucru , acum poti face comenzi online, livrarea se face direct la domiciliu sau la locul unde se sarbatoreste evenimentul. Vei intalni multe torturi in catalogul online, care-ti lasa gura apa, inclusiv tort de cafea cu crema de ciocolata alba (pe langa torturi cu fructe si/sau ciocolata).

    Un an nou cat mai dulce, dar aveti grija cu glicemia.

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in