Spania: Petre Roman a votat ‘cu gânduri bune’ la Ambasada României din Madrid

Spania: Petre Roman a votat ‘cu gânduri bune’ la Ambasada României din Madrid

Add comments


Corespondentul Agerpres, Ruxandra Constantinescu, transmite: Candidaţii Partidului Naţional Liberal în colegiile din Europa occidentală pentru Senat şi Camera Deputaţilor, Petre Roman, respectiv Daniel Zamfir, au votat duminică, în jurul orei locale 9,00, la secţia de vot numărul 78, organizată la Ambasada României din Madrid.

Petre Roman, candidat PNL pentru Senat, a declarat, pentru AGERPRES, că a votat cu gânduri bune: ‘În aceste aproape 3 luni de când am colindat Europa, m-am întâlnit cu vreo 27.000 de români şi, dincolo de multe probleme pe care le au ei cu statul român, cu birocraţie, cu legi strâmbe, cu taxe absolut absurde, gândul lor e întoarcerea acasă’.

De aceea, crede Petre Roman, ei vor ca din aceste alegeri să ‘rezulte un Parlament şi un Guvern care să dezvolte economia, ţara şi să asigure locuri de muncă mai bine plătite’, a conchis candidatul liberal.

Candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, Daniel Zamfir, consideră că, deşi cei aproximativ două milioane şi jumătate de români din străinătate au posibilitatea de a-şi alege pentru prima oară reprezentanţii, ‘se impune votul prin corespondenţă’, pentru că, fizic, nu au cum să vină cu toţii la vot.

Daniel Zamfir consideră că votul de duminică este un început şi speră ca românii să vină la urne, ‘să înţeleagă că numai având reprezentanţi acolo, în Parlamentul României, pot să-şi rezolve anumite probleme’.

Agerpres


Taguri: , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in