Yahoo mail unlimited

Yahoo mail unlimited

Add comments


Yahoo mail mi-a facut si mie, intr-un tarziu, upgrade la cont. Din aceasta clipa capacitatea de stocare este nelimitata :) Astept acum si ziua in care vom avea gratuit de la yahoo pop3 cu smtp.

p.s.Mie imi place, cel putin pana acum, mai mult yahoo decat gmail si voi ramane in continuare un utilizator fidel al yahoo mail.


Taguri:


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Yahoo mail unlimited”

  1. Simple Says:

    Desi gusturile nu se discuta, nu inteleg cum de iti place mai mult yahoo decat Gmail. Se misca mai greu, habar nu are de spam, reclame muuult mai enervante decat cele de la gmail si multe altele :)

  2. Cosmin Says:

    Cateva detalii despre gmail, de ce nu ar trebuii folosit :) ca sa fie si cineva contra , deci am un produs sa zicem ca am o firma de vanzare mere si ii trimit oferta mea de mere la un client , ce face clientul cand deschide emailul meu ? va zic eu o sa vada si reclama cu mere mai rosii decat ale mele care este afisata automat in casuta de email de la gmail. Practic sistemul publicitar de la gmail scaneaza automat ce cuvinte exista in email si ofera publicitatea corespunzatoare (contra merelor mele). Deci acesta este un lucru care determina firmele in primul rand sa nu foloseasca gmail si sa nu trimita ofertele produselor lor la casute de email. Deci pentru cine nu a inteles mai fac o mica explicatie :) trimit o poza cu mine la noua mea prietena care inca nu am vazut-o vreodata , si prietena cand primeste e-mailul ce face se mai uita la poza mea din email sau se uita la pozele cu alti baieti care le pune automat google :) Deci din cauza la gmail va puteti pierde prietenele 😀 deasta nu folosesc eu gmail :) pe curand

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in