Bucuresti

Bucuresti

Add comments


…orasul unde nu exista nicio regula si fiecare circula pe unde vrea, fie el pieton sau sofer. Fiecare vrea sa ajunga primul… :)

Despre metrou vedeti mai jos ce s-a intamplat azi! Cand trenurile veneau la intevale de 4-5 minute si era o nebunie de nedescris pe magistrala dristor – gara de nord – crangasi etc. Domnilor de la METROREX, inteleg ca sunt costuri ridicate, dar mai faceti domne (macar!) in Piata Victoriei inca 1-2 guri de iesire de la metrou. Daca nu aveti bani de trenuri… de un tunel acolo de “cativa banuti”. NU va cere nimeni sa le faceti repede, dar macar sa sa le faceti !

Dimineata:

Seara:

Sau soferi pe contra sens… fiecare circula pentru el. nu se mai acorda prioritate, nu se mai tine cont de sensul de mers.
Ca si pieton… risti multe, chiar sa fii claxonat, calcat, injurat etc pe trecerea de pietoni…si da PE CULOAREA VERDE!

Si sa nu uit, azi m-am ferit in ultima clipa de o soferita idioata care circula cu masina pe trotuar! nu a schitat nimic… isi vedea de drumul ei… PE TROTUAR! Ce e de facut ? Daca nici pe trotuar nu mai avem loc de masini …

Se pot intampla si accidente, ne spune despre asta jimmy.

[update] Si ca sa-i raspund lui jimmy, da sunt ADEVARATE si nu sunt FAKE. Am inversat din greseala 2 dintre imagini. Si nu trebuie sa iti dovedesc tie nimic domnule jimmy dar iti lansez invitatie sa stai in Bucuresti  cateva zile si te vei lamuri t singur! Nu crezi… treaba ta! I dont give a  shit for that :)


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

9 Responses to “Bucuresti”

  1. JimmY Says:

    Mihaita, pozele alea sunt fake!

  2. mihaita Says:

    care alea jimmy ?

  3. JimmY Says:

    http://www.jimmy.ro/2007/12/11/studiu-de-caz.html

  4. mihaita Says:

    mersi pt corectie, inversasem eu 2 dintre imagini.

  5. JimmY Says:

    Mi-am dat seama ca este o greseala! :)

  6. ByREV Says:

    Toata treaba asta cu metru va RASUFLA grav in ziua in care cineva va muri electrocutat pe sine din imbulzeaza sau va pica in fata metroului !!! NU-i prinde vara pe astia de la METROREX pana cand nu or vedea in fapt ceea ce am spus. ESTE INEVITABIL.

    “orasul unde nu exista nicio regula” se vede din blogaraia bucuresteana comportamentul celor nativi 😉

  7. Accident tragic la METROU, Au murit 3 persoane ! Says:

    […] METROU Bucuresti (foto: mihai voiculescu) […]

  8. d3m3ntzial Says:

    Chiar daca nu`s din Bucuresti,am patit-o si eu cu f putin timp in urma. Imagini aici : http://marasesti.blogspot.com/2007/12/haosul-de-sub-asfalt.html

  9. mihaita Says:

    am vazut pozele de la tine. am vazut 1-2 locuri libere in stanga spate :)

    so, mai rau de atata… s-o putea? ceea ce se intampla la unirii si victoriei cel putin (si nu numai!) l-as putea incadra la “hell on earth”

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in