C.V. Tudor: Sondajele sunt mincinoase

C.V. Tudor: Sondajele sunt mincinoase

Add comments


Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, duminică seara, după anunţarea rezultatelor sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, că cercetările sunt ‘mincinoase’, iar PRM va continua să fie prezent în Parlament.

Liderul PRM a susţinut că, de fapt, formaţiunea politică pe care o conduce ar fi obţinut 6% din voturi, PD-L – 38,4%, PSD – 28,5%, PNL – 18,9%, iar UDMR – 5,4%.

‘Triumviratul acesta, Dan Voiculescu – Sorin Ovidiu Vântu – Dinu Patriciu, este infracţional, mafiot. Şi-au făcut institute de sondare, posturi de televiziune şi lansează ce vor ei. Ne mai vedem mâine şi veţi vedea că eu am dreptate. Până nu se verifică toate procesele-verbale şi toate buletinele nu se iau la mână, nu se poate vorbi. Ce exit-poll? La cele 456 de colegii?! Înţeleg să se facă la cele 42 de circumscripţii din vechiul sistem de vot. Ce dau ei acum este o minciună şi o intoxicare’, a declarat Vadim Tudor.

Potrivit exit-poll-ului realizat de CCSB, PRM ar fi întrunit 2,5% din voturi, neatingând pragul electoral, de intrare în Legislativ.

În context, liderul PRM a făcut apel la membrii şi susţinătorii partidului să nu-şi piardă calmul. ‘Fac apel la membrii şi simpatizanţii noştri să-şi păstreze calmul. Acum sunt sigur că PRM va intra în Parlament’, a spus Vadim Tudor.

El a acuzat şi o serie de presupuse fraude electorale, care ar fi fost săvârşite de primari ai PSD din judeţul Vaslui.

‘În mai multe comune, primarii PSD au ocupat literalmente secţiile de votare. Nu au voie să intre în secţii. Multiplicaţi cu sute de primării şi vedeţi cum se falsifică rezultatele, seara’, a susţinut liderul PRM.

Agerpres


Taguri: , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in