Rezultate Alegeri Locale 2008 in Vaslui

Rezultate Alegeri Locale 2008 in Vaslui

Add comments


Candidatul PSD pentru Primăria municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut la alegerile de duminică şi este convins că va câştiga cel de-al doilea tur de scrutin, în care se va confrunta cu candidatul PD-L, Corneliu Mihalache, transmite corespondentul ROMPRES.

Pavăl a afirmat, luni, că va face o campanie electorală civilizată, dar că se aşteaptă la o luptă grea pentru al doilea tur de scrutin.

Acuzat de contracandidaţii săi că este o ‘unealtă’ în mâinile lui Victor Cristea, cel care a deţinut funcţia de primar în Vaslui timp de 16 ani, Vasile Pavăl a ţinut să infirme această ipoteză.

‘Voi lupta până la capăt şi voi ieşi învingător. Voi avea o campanie normală, fără acuze şi fără jigniri. Am fost în campania electorală pentru primul tur ţinta unor atacuri murdare din partea unor contracandidaţi. Au spus că sunt manipulat, că în spatele meu se află, de fapt, primarul Victor Cristea şi că nu sunt bărbat. Le voi arăta tuturor că sunt bărbat, că sunt puternic şi că pot câştiga’, a declarat Vasile Pavăl.

El şi-a invitat contracandidatul din turul al doilea să vină cu soluţii pentru aplicarea programului electoral, nu doar să prezinte opiniei publice ‘obiective nerealizabile’.

Vasile Pavăl a spus că va fi nevoie de o alianţă pentru stabilirea majorităţii în Consiliul Local Vaslui.
PSD va avea  9 reprezentanţi,
PD-L – 8,
PNL – 2,
în timp ce PRM a câştigat un loc.

Pavăl a spus că, deşi este prematur să discute acum despre partidele cu care PSD va colabora, partidul său va fi deschis oricărei alianţe.

ROMPRES


Taguri: , , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in