Rezultate alegeri locale 2008 – Tulcea

Rezultate alegeri locale 2008 – Tulcea

Add comments


Primarul municipiului Tulcea, reprezentant al PD-L, Constantin Hogea, îşi va păstra funcţia de edil-şef al urbei în următorii patru ani, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral al Municipiului, primarul Constantin Hogea a obţinut 22.071 din cele 30.098 de voturi valabil exprimate, contracandidatul său din partea PSD, senatorul Ion Vărgău, obţinând 5.337 de sufragii iar reprezentantul liberalilor, Ciprian Pericleanu, 1.108 voturi.

‘Încă din februarie, cunoşteam dintr-un sondaj de opinie că sunt creditat cu încrederea a 70% din tulceni, dar la acea vreme am fost cel mai rezervat în ceea ce priveşte rezultatul acestui sondaj. Consider că votul de duminică a confirmat, de fapt, realizările din ultimii patru ani ale primarului, realizări care nu pot fi contestate, cât timp sunt atât de vizibile’ – a declarat Hogea.

Referindu-se la voturile obţinute de contracandidaţii săi, Constantin Hogea a apreciat că ‘electoratul a dovedit maturitate, ocolind campaniile negative’.

La nivelul Consiliului Local al municipiului, conform BEM,
– PD-L a obţinut 15 mandate,
– PSD – 5 mandate,
– liberalii urmând să fie reprezentaţi în forul legislativ al oraşului de un singur consilier.

Primarul Constantin Hogea a refuzat să menţioneze care vor fi viceprimarii oraşului, susţinând că nominalizarea acestora este o decizie politică a PD-L.

ROMPRES


Taguri: , , , , , ,


Topicuri Asemanatoare

2 Responses to “Rezultate alegeri locale 2008 – Tulcea”

  1. Nutzy Says:

    A fost un vot super ! Traiasca Hogea !

  2. caramansan Says:

    Tulcea nu a avut un asa primar,si poate ca nu o sa aiba prea curand !!! Ceea ce a facut el,nu au facut altii in 3 mandate !!!! Este un om super deosebit !!! Sa-i dea Dumnezeu,multa sanatate !!!

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in