Alegeri locale 2008 Dambovita – Florin Popescu (PD-L) a castigat presedintia CJ

Alegeri locale 2008 Dambovita – Florin Popescu (PD-L) a castigat presedintia CJ

Add comments


Vicepreşedintele Partidul Democrat Liberal (PD-L), deputatul Florin Popescu, a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral Judeţean, transmite corespondentul ROMPRES.

PD-L se află pe primul loc şi în ceea ce priveşte numărul mandatelor de consilieri. Din cele 34 de mandate de consilier judeţean, PD-L a obţinut 16, PSD 14 şi PNL 4. Din numărul total al mandatelor de consilier local de la nivel de judeţ (1.205), cele mai multe, 499, au fost obţinute de PD-L, pe locul doi clasându-se PSD, cu 494 de mandate, iar PNL pe trei, cu 131 de mandate.

În cele 89 de localităţi din Dâmboviţa, 59 de primari au fost aleşi din primul tur. 30 de mandate de primar a obţinut PSD, 28 au fost adjudecate de PD-L. De asemenea, un independent a fost ales din primul tur.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Ion Stoica, a declarat că nu au fost centralizate toate datele, astfel încât nu a putut prezenta situaţia pe localităţi şi nici procentele obţinute de candidaţii la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, aceste date fiind centralizate în cursul zilei de marţi.

ROMPRES


Taguri: , , , ,


Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariuEntries RSS Comments RSS Log in