Twestival București: Pasi Către Viață

Twestival București: Pasi Către Viață

Add comments



Pe data de 11 septembrie 2009, ora 19:00, în White Club se organizează cea de-a doua ediție Twestival Bucuresti, o inițiativă a utilizatorilor de platforme social media cu scopul de a atrage atenția asupra unei cauze sociale și de a strânge fonduri pentru aceasta. Cauza noastră este „Pași Către Viață” proiect social care a organizat deja patru evenimente cultural-urbane dedicate strângerii de fonduri pentru Secția de Oncologie Pediatrică a spitalului Marie Curie.

La această a doua ediție ne vom concentra eforturile în sprijinirea proiectului „Pași Către Viață” încercând să venim în ajutorul copiilor bolnavi de cancer. Pentru că a face un mic efort în materie de bani și timp pentru copiii bolnavi de cancer înseamnă a-i ajuta să se trateze în țară, înseamnă a economisi bani, timp, suferință; înseamnă că ne pasă; înseamnă ca ne-am făcut datoria socială și umană față de societatea în care trăim.

Misiunea proiectului este de a strânge fonduri pentru dotarea Secției de Oncologie Pediatrică cu o sală post-operatorie sterilă, cu aer filtrat. Acest efort făcut de noi ar crește șansele la viață, a copiilor bolnavi de cancer, cu 90% – în condițiile în care în România anual se îmbolnăvesc 500 de copii.

Donațiile pot fi făcute atât online – pe blogul Twestival București – cât și în ziua evenimentului. Fiecare donație primește un număr participant la una din cele două tombole: Business și Fun. Mai multe detalii pe blogul Twestival București.

Despre Twestival

Twestival este o mișcare globală ce folosește social media pentru o cauză socială. Această mișcare a luat naștere pe Twitter în vederea atragerii atenției asupra unei cauze sociale și promovării acesteia. A început în septembrie 2008 în Londra, cu scopul de a susține o cauză locală: Harvest. În februarie 2009 a devenit o mișcare globală cu evenimente in 203 orașe, printre care și București, Cluj, Arad și Iași, care au suținut charity:water. In septembrie 2009 această mișcare globală minunată a fost preluată în peste 230 de orașe din lume, iar București, Cluj și Sibiu sunt orașele prin care România a fost activată pe harta Twestivalului.

Evenimentul este sponsorizat de GECAD ePayment, Kaspersky Romania și susținut de Fundația Touched Romania, DeseneleCopilariei.ro, LumeBuna.ro, HotCity.ro și mulți alții.

Muntean Monica

Organizator Twestival București: Pași Către Viață
Tel.: 0757 288 142 / 0788 346 619;
Blog: http://bucharest.twestival.com
Twitter: http://www.twitter.com/TwestivalB




Topicuri Asemanatoare

Lasa si tu un comentariu



Entries RSS Comments RSS Log in